GYURIS IBOLYA - Transzcendentális Meditáció tanára

Gyuris Ibolya

Transzcendentális Meditáció tanára
természetgyógyász, reflexológus
Telefon: 06-70/310-6009

18 éve gyakorlom a TM technikát. A TM tanárképző tanfolyamot Bulgáriában, Gabrovóban végeztem 2008-ban. Azóta oktatom Magyarországon ezt a csodálatos technikát. 2003-ban tettem le a Természetgyógyász vizsgáimat és a Reflexológusi szakvizsgát. 2004-től dolgozom reflexológusként és ezzel összhangban akupresszúrát, svédmasszázst és lazító Abhyanga kezeléseket is alkalmazok.

GAZSI VIKTOR - Transzcendentális Meditáció tanára

Gazsi Viktor

Transzcendentális Meditáció tanára
Védikus Asztrológus
Telefon: 06-70/314-8984

1991-óta gyakorlom a Transzcendentális meditációt és a TM tanárképző tanfolyamot 2000-ben végeztem el Svájcban. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a leendő meditálók és a már meditálok felmerülő kérdéseit megválaszoljam. A TM mellett sokat foglalkozom még a Védák bölcseletével, amelyek kifogyhatatlan tárházai a tudásnak és segítenek a mindennapi életben a testi-lelki harmónia fenntartásában.

Hitelesség

 A Transzcendentális Meditáció oktatását Maharishi Mahesh Yogi által képzett tanárok végzik a világ minden országában.A TM oktatáshoz megfelelő képesítéssel rendelkező TM tanárok nevét az alapítványunk hivatalos magyarországi honlapján (http://maharishi.hu/tm-tanarok) tudja ellenőrizni.

Megbízható forrás

Maharishi Mahesh Yogi által felállított hivatalos magyarországi szervezet tagjaiként, tanáraiként tevékenykedünk.

15 és 7 év tapasztalat

A Transzcendentális Meditáció technikáját 15, illetve 7 éve oktatjuk. Nagy boldogság, hogy számunkra valamennyi tanfolyamunkon a résztvevőkkel közösen újra és újra megélhetjük a tiszta tudat első megtapasztalásának csodáját.
Szeretnénk egyre több embernek átadni ezt az egyedülálló technikát, hogy ezt a mély belső csend állapotot rendszeresen megtapasztalják életükben.