GAZSI VIKTOR - Transzcendentális Meditáció tanára

Gazsi Viktor

Transzcendentális Meditáció tanára
Védikus Asztrológus
Telefon: 06-70/314-8984

1991-óta gyakorlom a Transzcendentális meditációt és a TM tanárképző tanfolyamot 2000-ben végeztem el Svájcban. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a leendő meditálók és a már meditálok felmerülő kérdéseit megválaszoljam. A TM mellett sokat foglalkozom még a Védák bölcseletével, amelyek kifogyhatatlan tárházai a tudásnak és segítenek a mindennapi életben a testi-lelki harmónia fenntartásában.

Hitelesség

 A Transzcendentális Meditáció oktatását Maharishi Mahesh Yogi által képzett tanárok végzik a világ minden országában.A TM oktatáshoz megfelelő képesítéssel rendelkező TM tanárok nevét az alapítványunk hivatalos magyarországi honlapján (https://transzcendentalis-meditacio.hu/tm-tanarok/) tudja ellenőrizni.

Megbízható forrás

Maharishi Mahesh Yogi által felállított hivatalos magyarországi szervezet tagjaiként, tanáraiként tevékenykedem.

19 és év tapasztalat

A Transzcendentális Meditáció technikáját 19, éve oktatom. Nagy boldogság, hogy valamennyi résztvevőkkel közösen újra és újra megélhetjük a tiszta tudat első megtapasztalásának csodáját.
Szeretném egyre több embernek átadni ezt az egyedülálló technikát, hogy ezt a mély belső csend állapotot rendszeresen megtapasztalják életükben.